Среда, 17.04.2024, 01:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт программы "ПЕНАЛЬТИ"
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Июль » 21
В другому турі чемпіонату України з футболу серед команд Прем"єр-ліги футболісти "Іллічівця" у Полтаві перемогли місцеву "Ворсклу" з рахунком 3:1. У середині першого тайму Олексій Антонов забив гол у ворота господарів поля - 1:0. Після перерви Адріан Пуканич та Костянтин Ярошенко довели перевагу маріупольської команди до 3:0. Лише у доданий арбітром час нападник "Ворскли" Василь Сачко провів один м"яч у відповідь. Після двох турів турнірну таблицю чемпіонату очолують дніпропетровський "Дніпро" та київський "Арсенал" - в них по 6 очок. "Іллічівець" з 4 очками на 4 місці. І молодіжний склад футбольного клубу "Іллічівець" переміг у Полтаві своїх однолітків. Підопічні тренера Едуарда Хаврова виграли з рахунком 4:1. У складі гостей влучними ударами відзначились Артем Чорній з пенальті, Іван Отрок теж з одинадцятиметрової позначки та Антон Кіча. Ще один гол господарі поля забили у власні ворота. У складі "Ворскли" м"яч на рахунку Петра Дулуба. Молодіжний склад маріупольської команди очолює т ... Читать дальше »
Просмотров: 1131 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010

На своєму стадіоні маріупольська команда зіграла з суперником внічию 1:1. У складі "Іллічівця" влучним ударом відзначився півзахисник Ігор Тищенко.
У першому таймі перевагою володіли донецькі футболісти, у складі яких на вістрі атаки грав Мусавенкосі Мгуні. Саме він вже на двадцять сьомій хвилині матчу у протиборстві із захисником Іллічівця Ігорем Чучманом пробив у воротаря. Господарі поля відповіли влучним ударом півзахисника Сергія Яворського, з яким впорався Дмитро Непогодов. На тридцять шостій хвилині поєдинку гості забили гол – і це знову Мгуні. Він випередив двох центральних захисників маріупольської команди і з гострого кута переграв Всеволода Романенка - 0:1. У другому таймі Іллічівцю вдалося зрівняти рахунок. Після передачі з лівого флангу від Олексія Антонова Ігор Тищенко в один дотик надіслав м’яча під поперечину воріт Металурга - 1:1. Цей результат так і не змінився до фінального свистка арбітра зустрічі.
Після матчу тренер дончан Н. Костов зазначив: "Игра был ... Читать дальше »
Просмотров: 1073 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010 | Комментарии (1)

Напередодні старту нового сезону у футбольному клубі "Іллічівець" представили новачків, які найближчим часом захищатимуть кольори маріупольскої команди в іграх чемпіонату країни у Прем"єр-лізі. Футболки "Іллічівця" з номерами отримали шість футболістів. Серед них - як досвічені, так і молоді виконавці. Як зазначив головний тренер команди Ілля Близнюк, деякі з них є кандидатами у молодіжну та національну збірні України.
Цього разу головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк представляв новачків напередодні тренування команди на базі футбольного клубу: "Хочу представить вам: Артем Путивцев - "Металлист" (Харьков) - молодой центральный защитник, Антонов Алексей - нападающий - "Металлист" (Харьков), Бажан Игорь - "Металлист" (Харьков), вратарь, Насибулин Владислав - "Шахтер" (Донецк), Сирык Артем - ФК "Харьков", Яворский Сергей - клуб "Оболонь", арендованный у "Шахтер" (Донецк), центральный защитник."
До речі, Сергій Яворський єдиний з новачків, хто добре відомий маріупольским в ... Читать дальше »
Просмотров: 853 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010

В футбольному клубі "Іллічівець" триває підготовка до старту нового сезону. У п`ятницю 2 липня маріупольці відвідали Ростов-на-Дону, де зіграли товариський матч з місцевим представником Прем`єр-ліги Російської Федерації Футбольним Клубом "Ростов". Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля.
Сто дев`яносто кілометрів, кілька годин в автобусі, і маріупольці вже в місті на Дону. Дев`ятого липня, тут на центральному стадіоні Ростова-на-Дону "Олімп-2" відбудеться поєдинок між ФК "Ростов" та московським клубом "Спартак", на який ростовчани заздалегіть розкуповують квитки. А на товариський поєдинок з маріупольською командою вхід вільний. І не дивлячись на те, що час цієї гри співпав із матчем чемпіонату світу між збірними Нідерландів та Бразилії, на "Олімп-2" підримати ростовчан прийшло близько тисячі місцевих любителів футболу. І не дарма: не дивлячись на товариський характер матчу, вони побачили багато боротьби . Вже перші десять хвилин поєдинку пройшли в безперервних ... Читать дальше »
Просмотров: 717 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010

сайт программы "Пенальти" +380679168968 (2008) © 2024Используются технологии uCoz