Пятница, 29.03.2024, 17:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт программы "ПЕНАЛЬТИ"
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Архив материалов
На своєму стадіоні маріупольська команда зіграла з суперником внічию 1:1. У складі "Іллічівця" влучним ударом відзначився півзахисник Ігор Тищенко.
У першому таймі перевагою володіли донецькі футболісти, у складі яких на вістрі атаки грав Мусавенкосі Мгуні. Саме він вже на двадцять сьомій хвилині матчу у протиборстві із захисником Іллічівця Ігорем Чучманом пробив у воротаря. Господарі поля відповіли влучним ударом півзахисника Сергія Яворського, з яким впорався Дмитро Непогодов. На тридцять шостій хвилині поєдинку гості забили гол – і це знову Мгуні. Він випередив двох центральних захисників маріупольської команди і з гострого кута переграв Всеволода Романенка - 0:1. У другому таймі Іллічівцю вдалося зрівняти рахунок. Після передачі з лівого флангу від Олексія Антонова Ігор Тищенко в один дотик надіслав м’яча під поперечину воріт Металурга - 1:1. Цей результат так і не змінився до фінального свистка арбітра зустрічі.
Після матчу тренер дончан Н. Костов зазначив: "Игра был ... Читать дальше »
Просмотров: 1072 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010 | Комментарии (1)

Напередодні старту нового сезону у футбольному клубі "Іллічівець" представили новачків, які найближчим часом захищатимуть кольори маріупольскої команди в іграх чемпіонату країни у Прем"єр-лізі. Футболки "Іллічівця" з номерами отримали шість футболістів. Серед них - як досвічені, так і молоді виконавці. Як зазначив головний тренер команди Ілля Близнюк, деякі з них є кандидатами у молодіжну та національну збірні України.
Цього разу головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк представляв новачків напередодні тренування команди на базі футбольного клубу: "Хочу представить вам: Артем Путивцев - "Металлист" (Харьков) - молодой центральный защитник, Антонов Алексей - нападающий - "Металлист" (Харьков), Бажан Игорь - "Металлист" (Харьков), вратарь, Насибулин Владислав - "Шахтер" (Донецк), Сирык Артем - ФК "Харьков", Яворский Сергей - клуб "Оболонь", арендованный у "Шахтер" (Донецк), центральный защитник."
До речі, Сергій Яворський єдиний з новачків, хто добре відомий маріупольским в ... Читать дальше »
Просмотров: 851 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010

В футбольному клубі "Іллічівець" триває підготовка до старту нового сезону. У п`ятницю 2 липня маріупольці відвідали Ростов-на-Дону, де зіграли товариський матч з місцевим представником Прем`єр-ліги Російської Федерації Футбольним Клубом "Ростов". Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля.
Сто дев`яносто кілометрів, кілька годин в автобусі, і маріупольці вже в місті на Дону. Дев`ятого липня, тут на центральному стадіоні Ростова-на-Дону "Олімп-2" відбудеться поєдинок між ФК "Ростов" та московським клубом "Спартак", на який ростовчани заздалегіть розкуповують квитки. А на товариський поєдинок з маріупольською командою вхід вільний. І не дивлячись на те, що час цієї гри співпав із матчем чемпіонату світу між збірними Нідерландів та Бразилії, на "Олімп-2" підримати ростовчан прийшло близько тисячі місцевих любителів футболу. І не дарма: не дивлячись на товариський характер матчу, вони побачили багато боротьби . Вже перші десять хвилин поєдинку пройшли в безперервних ... Читать дальше »
Просмотров: 714 | Добавил: portokali | Дата: 21.07.2010

Просмотров: 928 | Добавил: penalti | Дата: 14.06.2010

Нападник футбольного клубу Іллічівець двадцятип"ятирічний Іван КривошЕєнко виступає за маріупольську команду з дві тисячі третього року. Напередодні вильоту команди на тренувальний збір до Туреччини вихованець чернігівського футболу та колишній форвард столичного ЦСКА в інтерв"ю засобам масової інформації оцінив підсумки осінньої частини чемпіонату як непогані для Іллічіця. За словами футболіста у порівнянні з минулим чемпіонатом маріупольці набрали більше очок. Але особисто своєю грою Іван незадоволений і підходити до одинадцятиметрової позначки, з якої він двічі промахувався, вже не буде. Завдання- мінімум для команди, як відзначив Кривошеєнко- зберігти місце у елітному дивізіоні.
Просмотров: 943 | Добавил: penalti | Дата: 20.01.2010

Незважаючи на морозну погоду, футболісти Іллічівця- два готуються до весняної частини першості України серед команд другої ліги. Сьогодні друга маріупольська команда проводила заняття у критому спортивному комплексі Іллічівець. 
Вже другий тиждень футболісти команди Іллічівець-два проводять тренування на спортивних аренах Маріуполя. Як відзначив головний тренер Юрій Керман, усі гравці повернулися з в ідпустки здоровими та бадьорими і зараз працюють над підвищенням фізичних кондицій.: 

Юрій Керман (головний тренер) -"Функциональная идет подготовка, увеличили объем. Организм нагрузки выносит, многие окрепли, можно давать большую нагрузку”. 

Зараз на оглядинах у другій маріупольській команді перебувають чотири футболіста з дитячо- юнацької спортшколи футбольного клубу Ілілчівець дев"яносто третього року народження. Два воротаря команди- Сергій Семено та Анатолій Старущенко- тренуються з головною командою. 

Просмотров: 788 | Добавил: penalti | Дата: 20.01.2010

Сьогодні вранці головний тренер футбольного клубу іллічівець Ілля БлизнЮк та троє гравців основного складу команди відвідали листовальцювальний цех тисяча сімсот комбінату імені Ілліча. Футболісти побували на ділянці стану гарячого вальцювання, а потім зустрилися з робітниками цеху. Рівно о десятій годині авто з футболістами та головним тренером зупинилося біля листовальцювального цеху. Разом з Близнюком на зустріч з працівниками цеху приїхали воротар Іллічівця Всеволод Романенко та півзахисники Адріан Пуканич і Ігор Тищенко. Голова цехкому ЛВЦ- тисяча сімсот Микола Боєв повів гостей на ділянку стану горячого вальцювання, де разом з заступником начальника цеху Віталієм Пожидаєвим розповів їм про технологічний процес вальцювання горячого металу. Потім у приміщенні цеху футболісти зустрілися з працівниками ЛВЦ. Спочатку до глядачів звернувся головний тренер Іллічівця Ілля Близнюк, який розповів про свій шлях у футболі, зупинився на досягненнях команди у осінній частині чемпіонату. Слідом ... Читать дальше »
Просмотров: 899 | Добавил: penalti | Дата: 16.01.2010

На перший збір Іллічівця тренерський штаб визвав двадцять сім футболістів. Сьогодні вони зібрался на тренувальній базі клубу, а потім провели заняття у критому спорткомлплексі Іллічівець , зокрема у тренажерному залі. Литовський захисник Іллічівця Мантас Самусіовас запам"ятався маріупольським вболівальникам самовідданою, надійною горю у минулому році. Програмі Події-спорт Мантас розповів, як проводив зимову відпустку: "Мы дома провели отпуск, ездили к родным. Жена беременна, особо не дергались". 
До Маріуполя Мантас Самусіовас приїхав не один. Разом з ним на оглядини прибув гравець національної збірної Литви, лівий захисник Гедемінас Паулаускас. 
Ілля Близнюк - тренер: "Это защитник сборной Литвы, играл в Шотландии, следили за ним год. Он нас устраивает". 
Осінню частину чемпіонату України Іллічівець завершив на одинадцятому місці. У шістнадцяти матчах маріупльська команда набрала вісімнадцять очок. 
Костянтин Ярошенко: "Своей игрой недоволен. А у команд ... Читать дальше »
Просмотров: 1034 | Добавил: penalti | Дата: 16.01.2010

Одночасно з командою вийшли з відпустки і футболісти молодіжного складу Іллічівця. Як розповів програмі Події-спорт головний тренер команди Едуард Хавров, під його керівництвом зараз займаються чотирнадцять гравців. Вони вже пройшли медичне обстеження і працюють над підвищенням фізичних кондицій. Перший тренувальний збір триватиме до тридцять першого січня. За словами наставника молодіжного складу на оглядинах у команді перебувають гравці дев"яносто першого-дев"яносто другого років народження з дитячо-юнацької спортшколи ФК Іллічівець, а також з Дніпропетровська, Запоріжжя, Полтави та Львова.
Просмотров: 928 | Добавил: penalti | Дата: 16.01.2010

Кольори футбольного клубу "Іллічівець" цього сезону захищатимуть два нових воротарі, два захисники, два півзахисники і один нападаючий. З ними представників міських засобів масової інформації напередодні старту другого сезону Прем’єр - ліги познайомив виконуючий обов’язки головного тренера ФК "Іллічівець" Ілля Близнюк. На відкритому тренуванні команди був присутній і почесний президент клубу Володимир Бойко. ... Читать дальше »
Просмотров: 1184 | Добавил: portokali | Дата: 17.07.2009

« 1 2 3 4 »
сайт программы "Пенальти" +380679168968 (2008) © 2024Используются технологии uCoz