Пятница, 29.03.2024, 00:08
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт программы "ПЕНАЛЬТИ"
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Июль » 21 » Товариський матч "Іллічівця" з ФК "Ростов"
14:49
Товариський матч "Іллічівця" з ФК "Ростов"
В футбольному клубі "Іллічівець" триває підготовка до старту нового сезону. У п`ятницю 2 липня маріупольці відвідали Ростов-на-Дону, де зіграли товариський матч з місцевим представником Прем`єр-ліги Російської Федерації Футбольним Клубом "Ростов". Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля.
Сто дев`яносто кілометрів, кілька годин в автобусі, і маріупольці вже в місті на Дону. Дев`ятого липня, тут на центральному стадіоні Ростова-на-Дону "Олімп-2" відбудеться поєдинок між ФК "Ростов" та московським клубом "Спартак", на який ростовчани заздалегіть розкуповують квитки. А на товариський поєдинок з маріупольською командою вхід вільний. І не дивлячись на те, що час цієї гри співпав із матчем чемпіонату світу між збірними Нідерландів та Бразилії, на "Олімп-2" підримати ростовчан прийшло близько тисячі місцевих любителів футболу. І не дарма: не дивлячись на товариський характер матчу, вони побачили багато боротьби . Вже перші десять хвилин поєдинку пройшли в безперервних атаках гоподарів поля, проте ані Артуру Валакаєву, ані Душану Анджелковичу, ані Ігорю Лебеденку не вдалося відзначитися у воротах Всеволода Романенка. Пощастило ростовчанам лише на двадцять першій хвилині гри. М`яч у ворота маріупольців забив Дмитро Акімов. За шість хвилин Іван Кривошеєнко рахунок зрівняв. На табло цифри 1:1 і футболісти йдуть на перерву, а увагу кореспондента місцевої телекомпанії привертають маріупольські вболівальники, які протягом першої половини гри в режимі нон-стоп підтримують свою команду. Вболівальник Андрій зазначає: "Мы любим Мариуполь, мы будем болеть за Мариуполь, несмотря на то, что в Мариуполе обстоят дела не так, как хотелось бы нам!"
Кореспондент питає Андрія: "Вы не жалеете, что выбрали не матч, который сейчас транслировали - Бразилия-Нидерланды, а вот эту товарищескую игру?"
На що маріуполець відповідає: "Нет, ни в коем случае, мы матч чемпионата посмотрим еще в повторе, а этот матч было интересно посмотреть. Почему, потому что ваша команда находится в топ-7 на сегодняшний момент, и я так думаю, что у нее большое будущее, даже если не большое, она выступит в кубках в этом сезоне. На всегда интересно, вы соседи наши. Нам интероесно наблюдать за тем, как у вас обстоят дела."
Маріупольці активно пітримують "Іллічівець" і протягом другої половини гри, не дивлячись на те, що вже на сорок восьмії хвилині ростовчани знов виходять вперед. Олександр Павленко першим встиг на добивання після прострілу Олександра Гацкана. На шістдесятій хвилині матчу Іван Кривошеєнко міг відзначитися дублем і рахунок зрівняти, але добре зіграли захисники ростовчан. До кінця гри господарі поля були активними в атаці, але збільшити свою перевагу їм не вдалося. Гра так і закінчилася з рахунком 2:1. Попереду в обох команд важкі поєдинки. Вже дев`ятого липня вони в рамках ігор своїх чемпіонатів зустрінуться з серйозними суперниками. О вісімнадцятій годині на стадіоні "Іллічівець" розпочнеться гра маріупольців проти донецького "Металургу".
Просмотров: 714 | Добавил: portokali | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
сайт программы "Пенальти" +380679168968 (2008) © 2024Используются технологии uCoz