Пятница, 29.03.2024, 01:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт программы "ПЕНАЛЬТИ"
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Июль » 28 » ФК "Іллічівець" поступився дніпропетровському "Дніпру"
07:02
ФК "Іллічівець" поступився дніпропетровському "Дніпру"
Футболісти Іллічівця з великим рахунком один:п"ять програли на своєму полі дніпропетровському Дніпру. У складі господарів поля єдиний гол провів нападник Олексій Антонов. А у дніпропетровців кращим був форвард Євген Селезньов, його здобуток у цій зустрічі - три голи та результативна передача.
Після перемоги Іллічівця у Полтаві над Ворсклою маріупольські вболівальники очикували від своєї команди успішної гри і з Дніпром. Але не так сталося, як гадалося. Цю зустріч господарі поля провели вкрай невдало. Вже у перші п"ятнадцять хвилин поєдинку м"яч двічі опинявся у воротах Всеволода Романенка. Це Коноплянка та Селезньов скористалися помилками футболістів Іллічівця у захисті. Наприкінці першого тайму нападник маріупольської команди Олексій Антонов один м"яч відіграв-один:два. Але після перерви дніпропетровська команда повністю переграла іллічівців і ще тричі примусила господарів поля розпочинати гру з центра поля. У складі гостей голи забили Даніель Феррейра та двічі Євген Селезньов. Остаточний рахунок п"ять:один на користь Дніпра. Після цієї перемоги команда Володимира Безсонова одноосібно очолила турнірну таблицю Прем"єр-ліги, в неї дев"ять очок.
В. Безсонов: "После счета 2:0 стали играть не в свою игру, а баловаться. За это и поплатились. Последние полчаса владели преимуществом и довели встречу до логического завершения."А Іллічівець після цієї поразки з чотирма очками розташувався на десятому місці у турнірній таблиці.
І. Близнюк: "Ну что тут комментировать. Днепр команда выше классом. Наши ошибки в обороне в первом тайме гости использовали. Попытались в конце исправить ситуацию, удалось."
Наступну зустріч чемпіонату України маріупольська команда зіграє тридцять першого липня у Кривому Розі з Кривбасом.
У інших матчах третього туру Прем"єр-ліги внічию нуль:нуль зіграли Волинь та Кривбас. З рахунком два:один Динамо у Харкові переграло Металіст, а Таврія вдома - донецький Металург. Інші чотири поєдинки завершилися з результатом один:нуль, так Севастополь у Києві здолав опір Арсеналу, а Ворскла теж у столиці виграла у Оболоні. Карпати у Львові перемогли запорізький Металург, а Шахтар у Донецьку - луганську Зорю. Турнірну таблицю одноосібно очолює дніпропетровський Дніпро - дев"ять очок. По сім набрали Шахтар та Динамо. Іллічівець з чотирма очками посідає десяте місце.
Просмотров: 1220 | Добавил: penalti | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
сайт программы "Пенальти" +380679168968 (2008) © 2024Используются технологии uCoz